Werkwijze

Werkwijze bestellingen trouwkaarten betreffende tekst (Binder Videotheek)

 • Ga naar de site www.binderpro.nl. U ziet daar 6 afdelingen. Klik op Cards en Printing.
 • Vervolgens ziet u boven meerdere kopjes. Klik daarbij op het kopje printwerk waaronder u allerlei voorbeelden van teksten kunt inzien. U kunt hierbij een kijkje nemen. De laatste drie zijn duidelijke voorbeelden met open ruimtes waar de toepasselijke namen komen te staan.
 • Open een Microsoft Word bestand (nieuw).
 • Tik de tekst die u wilt overnemen zelf uit in het Word bestand.  U kunt ook eventueel voor voorbeelden van gedichten op het kopje gedichten klikken.
 • Als u uiteindelijk de tekst heeft opgesteld kunt u deze opslaan en  als bijlage naar ons toe versturen. Klik voor het email adres rechtsboven op contact op onze site. U kunt het daarvandaan kopiren en plakken ter vergemakkelijking. Wij verzoeken om de gegevens van de bon ook in het e mailtje te zetten (familienaam, uw telefoonnummer, kaartnummer, aantal kaarten, de kleur tekst waarin bedrukt moet worden). Zonder deze gegevens kan uw bestelling niet in behandeling worden genomen. Vergeet dus niet deze er bij te zetten.
 • U kunt vijf werkdagen na het versturen van de tekst een proefdruk per email verwachten op het zelfde email adres waarmee de tekst verstuurd is.
 • Kijk deze proefdruk goed na (laat eventueel een tweede persoon dit bekijken). Let op: als u iets over het hoofd ziet en de tekst toch goed keurt dan wordt deze versie afgedrukt. Het is dan niet meer mogelijk op opnieuw te drukken onder deze bestelling. U zult om in dat geval opnieuw te laten bedrukken opnieuw de kosten moeten betalen.
 • Als de proefdruk aanpassing behoeft moet u dit aangeven in een e mail (u kunt het mailtje beantwoorden) waarbij de veranderingen aangegeven worden. Hiervan ontvangt u binnen een aantal werkdagen (twee a drie) opnieuw een proefdruk. Punt zeven en acht herhalen zich net zo lang totdat de proefdruk goed is bevonden.
 • Is de proefdruk helemaal goed? Keur deze dan expliciet goed in e- mail (via beantwoording van het e mailtje) waarbij u aangeeft dat u akkoord gaat met de proefdruk en dat er over gegaan kan worden tot bedrukking. Na goedkeuring komen de kaarten tien werkdagen daarna (de dag van de goedkeuring word niet meegerekend) binnen op de zaak Binder Videotheek en kunt u deze meenemen tegen inlevering van uw bon (neem deze dus mee ander kunnen de kaarten niet worden meegegeven). U krijgt hierover een telefoontje (haal de kaarten dus pas op nadat dit telefoontje is gepleegd. Bent u nog niet gebeld? Dan verzoeken wij u om een telefoontje te plegen naar ons op nr. 070-3897044 om te vragen naar uw bestelling en of deze al binnen is).
 • Bij het ophalen van de kaarten zijn de kaarten door ons geteld. Deze zijn eerst een keer bij de drukker geteld. Vervolgens zijn ze voor een tweede keer bij ons geteld. Wij wijzen erop dat onze telling bindend is. Als er achteraf wordt aangegeven dat er een tekort aan kaarten is dan worden voor de extra gevraagde kaarten kosten in rekening gebracht. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de kaarten zelf nogmaals op de zaak na te tellen.
 • Hiermee is de bestelling afgerond en wensen wij u veel succes met het uitdelen van de kaarten en het verdere verloop van de trouwerij.

Wij attenderen u erop dat al onze drukwerk wordt voorzien van onze TRADEMARK ivm copyright. Daarnaast wordt bij annulering van de bestelling (kaarten en/of drukwerk) er 50% van het totale bedrag opgemaakt bij de bestelling in rekening gebracht. Deze zijn opgebouwd uit reserveringskosten, annuleringskosten, gederfde winst, verzendingskosten en schade.